Promocje
SANDAŁY NESSI 42103 KONIAK 11
SANDAŁY NESSI 42103 KONIAK 11
229,00 zł 137,00 zł
BOTKI NESSI 19659 BRĄZ FL
BOTKI NESSI 19659 BRĄZ FL
279,00 zł 229,00 zł
PÓŁBUTY NESSI 21046 CZARNY 3
PÓŁBUTY NESSI 21046 CZARNY 3
295,00 zł 177,00 zł
KOZAKI NESSI 21105 CAMEL 1
KOZAKI NESSI 21105 CAMEL 1
499,00 zł 399,00 zł
PÓŁBUTY NESSI 20797 SZARY PM
PÓŁBUTY NESSI 20797 SZARY PM
325,00 zł 199,00 zł
MOKASYNY NESSI 20690 BEŻ W8
MOKASYNY NESSI 20690 BEŻ W8
265,00 zł 199,00 zł
PÓŁBUTY NESSI 20694 CZARNY
PÓŁBUTY NESSI 20694 CZARNY
319,00 zł 229,00 zł
BOTKI NESSI 20784 CZARNY 711
BOTKI NESSI 20784 CZARNY 711
429,00 zł 339,00 zł
PÓŁBUTY NESSI 20703 CZERWONY WE
PÓŁBUTY NESSI 20703 CZERWONY WE
255,00 zł 199,00 zł
PÓŁBUTY NESSI 19525 NIEBIESKI 2_6
PÓŁBUTY NESSI 19525 NIEBIESKI 2_6
275,00 zł 199,00 zł
SANDAŁY NESSI 19569 CAMEL
SANDAŁY NESSI 19569 CAMEL
245,00 zł 199,00 zł
SNEAKERSY NESSI 20677 ZŁOTO
SNEAKERSY NESSI 20677 ZŁOTO
335,00 zł 199,00 zł
Produkt dnia
BOTKI NESSI 20750 CZARNY FL
BOTKI NESSI 20750 CZARNY FL
369,00 zł 259,00 zł
PÓŁBUTY NESSI 20753 CZARNY FL
PÓŁBUTY NESSI 20753 CZARNY FL
289,00 zł 199,00 zł
BOTKI NESSI 18459 CZARNY 711
BOTKI NESSI 18459 CZARNY 711
399,00 zł 319,00 zł
BOTKI NESSI  21123 BEŻ W 1
BOTKI NESSI 21123 BEŻ W 1
419,00 zł 329,00 zł
PÓŁBUTY NESSI 21082 CZARNY FL
PÓŁBUTY NESSI 21082 CZARNY FL
389,00 zł 269,00 zł
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
POLITYKA PRYWATNOSCI
  • Informacje ogólne
  • Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
    • Poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje.
    • Poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych pliki cookie (tzw. “ciasteczka”).
    • Poprzez zapisywanie technicznych logów na poziomie serwera www
  • Niniejsza Polityka jest dokumentem informacyjnym i nie zastępuje polityki bezpieczeństwa, prowadzonej przez Operatora Serwisu zgodnie z przepisami o ochronie danych osobowych.
  • W zakresie danych, będących danymi osobowymi w świetle przepisów o ochronie danych osobowych, administratorem danych jest NESSI Spółka Cywilna ul. Przemysłowa 78,08-410 Wola Rębkowska.
  • W celu uzyskania informacji dotyczących Twoich danych osobowych oraz kontaktu w sprawach dotyczących ochrony danych osobowych prosimy o kontakt na e-mail: zmowienia@nessi.com.pl
  • Dane osobowe klientów sklepu nessisklep.pl są chronione poprzez szyfrowanie połączenia z serwerem, dostosowywanie do obowiązujących standardów bezpieczeństwa poprzez aktualizowanie silnika sklepu, zabezpieczenie dostępu do kont klientów hasłami, zabezpieczenie dostępu do panelu administracyjnego hasłami.
  • Dane osobowe Użytkowników Serwisu przetwarzane są zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2016 r., poz. 922), ustawą z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. z 2017 r. poz. 1219), Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)(Dz.Urz.UE L119 z 4 maja 2016 r.).

 

  • Informacje w formularzach
    • Serwis zbiera informacje podane dobrowolnie przez użytkownika.
    • Serwis może zapisać ponadto informacje o parametrach połączenia (oznaczenie czasu, adres IP)
    • Dane w formularzu nie są udostępniane podmiotom trzecim inaczej, niż za zgodą użytkownika.
    • Dane podane w formularzu mogą stanowić zbiór danych osobowych, wówczas taki zbiór jest rejestrowany przez Operatora Serwisu w rejestrze prowadzonym przez Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych.
    • Jeśli dane w formularzu umożliwiają identyfikację osoby fizycznej, to osoba taka ma prawdo do wglądu, modyfikacji i żądania zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie. Będzie to powodowało brak dostępu do niektórych funkcji serwisu.
    • Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza, np. w celu dokonania procesu obsługi zgłoszenia serwisowego lub kontaktu handlowego (sprzedaż towaru). Dane osobowe klienta (z wyjątkiem adresu email) uzyskane z formularza są przechowywane w bazie danych w postaci zaszyfrowanej.
  • Informacja o plikach cookies.
  • Logi serwera
  • Udostępnienie i powierzenie przetwarzania danych.
  • Dostęp do danych osobowych ma również firma obsługująca sklep nessisklep.pl od strony technicznej, w zakresie koniecznym do prawidłowego działania serwisu, w ramach obowiązującego prawa. Jest to firma: Shoplo Sp. z o.o. siedzibą w Warszawie przy ul. Inflancka 4c, NIP: 5213630420.
  • Dane podane w formularzach mogą być przekazane podmiotom technicznie realizującym niektóre usługi – w szczególności dotyczy to przekazywania informacji o posiadaczu rejestrowanej domeny do podmiotów będących operatorami domen internetowych (przede wszystkim Naukowa i Akademicka Sieć Komputerowa j.b.r – NASK), serwisów obsługujących płatności lub też innych podmiotów, z którymi Operator Serwisu w tym zakresie współpracuje.
  • Dane osobowe są udostępniane także firmie obsługującej płatności elektroniczne, do celów związanych z realizacją zamówienia. Jest to firma Blue Media S.A. z siedzibą w Sopocie, ul. Powstańców Warszawy 6, 81-718 Sopot, zarejestrowana w Sądzie Rejonowym Gdańsk-Północ VIII Wydział Gospodarczy KRS pod nr 0000320590, NIP 585-13-51-185, REGON 191781561.
  • Dane osobowe są udostępnianie firmom dostarczającym przesyłki, w zakresie koniecznym do realizacji zamówienia.
  • Zarządzanie plikami cookies – jak w praktyce wyrażać i cofać zgodę?
    • Jeśli użytkownik nie chce otrzymywać plików cookies, może zmienić ustawienia przeglądarki. Zastrzegamy, że wyłączenie obsługi plików cookies niezbędnych dla procesów uwierzytelniania, bezpieczeństwa, utrzymania preferencji użytkownika może utrudnić, a w skrajnych przypadkach może uniemożliwić korzystanie ze stron www
    • W celu zarządzania ustawieniami cookies wybierz z listy poniżej przeglądarkę internetową/ system i postępuj zgodnie z instrukcjami.
    • Internet Explorer
    • Chrome
    • Safari
    • Firefox
    • Opera
    • Android
    • Safari (iOS)
    • Windows Phone
    • Blackberry

 

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl